innity

pages

Sunday, March 25, 2018

Tular Netizen Tiru gaya Dr. Kamarul TERKUCIL Dijeling Tun M






14 comments:

  1. terkucil pun prof tak lari...bukan macam madey yg lari terkencing2 takleh jawab soalan chegubard

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chegubard cekek dedak....!!
      Bahlul

      Delete
    2. Betul kah seperti Anon 9.04 dakwa yg Tun M lari terkencing2
      sebab tidak boleh jawab soalan chegubard?

      Jikalau dakwaan diatas tidak benar dan menipu, dengan nama Allah SWT, saya berdoa agar diberi balasan oleh Allah SWT sama ada ibu, bapa, isteri dan anak2 Anon 9.04 akan di ambil nyawa mereka sebagai balasan orang yang menipu. Ya Allah, kau makbulkan doa dan permintaan aku ini sebagai balasan kepada mereka apabila mereka berbohong agar mereka merasa azab jika berbohong. Ya Allah kau balas lah makljk ini dengan mengambil nyawa ibu, ayah, isteri dan atau anak2 mereka untuk mereka merasa azab mu Ya Allah...Aminnn

      Delete
    3. ANON MAC 25,2018 AT 9.04AM

      ANON YANG NI MENGARUT,BILA MASA PLAK TUN M ADA FORUM/DEBAT/PERBINCANGAN DGN SI CHEGUBARD TU?YANG AKU TAU KES CHEGUBARD KANTOI DENGAN RATU NAGA, ITU ADA BERLAKU..

      Delete
  2. Kreatifnya.....ambek kau prof kangkung..HAHAHAHAHA
    Lain kali kau jgn kalut,mcm bagus2. Tu la hasil wacana yg kau dapat,tak pasal2 famous!
    Mic dah bukak belum prof kangkung?
    Hahaha....haramjadah

    ReplyDelete
  3. Wahai Prof Kangkong .. rakyat jelata pandai menilai ...
    Insaf lah .. Prof ..

    ReplyDelete


  4. Cuba lihat gambar yg bawah kiri, yg junior menjiling kpd boss dia....boss dia buat dēk saja, boss dia terkucil ke?.

    So apa masalah dg gambar yg kanan.?


    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar yg kiri tuuu lain...Itu Penyangak tengah cakap dgn Ketua Penyangak...

      Gambar yg kanan tuu adalah antara 2 oihak yg tak pernah bersua-muka...Seorang banyak sangat cakap/komen/hentam dibelakang seorang yg lagi tuu..TAPI bila bertemu depan-depan langsung cara cakap & tingkahlaku terus jadi "lain"

      Hehehe...Memang klasik gambar tuu..

      Delete
  5. Dah macam sudin dalam cite seniman bujang lapuk. Heiiiiii tun M napalah kau tiba2 datang. Kau bukan tak tau aku ni ada bisol kat punggung. Ni pun dah berapa biji yang pecah oi sampai nak duduk pun tak selesa ni oi. Angin senggugut dah mari oi.. bikin malu ahli2 akedemik aje dengan hujah2 hampeh dan tak melambangkan inyelektual. Itupun masih nak cakap besar lagi. Video rakaman tak menipu body language kau melambangkan siapa kau sebenarnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen paling win ar sedara...macam nak pecah perot aku yang boroi ni ketawa terbahak-bahak...sambung ketawa jap k kah kah kah...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

innity

Recent Posts

Recent Posts Widget

Blog Archive

Total Pageviews

Alexa

review http://www.celahgelegar.blogspot.com on alexa.com